top of page

Medium Group

Public·58 members

Людмила Стадникова
Людмила Стадникова

Замовити жилети з логотипом

Я керую невеличким квітковим магазином і доставкою букетів. Весь наш колектив — це переважно дівчата, які щодня працюють з клієнтами, доставляють замовлення, спілкуються особисто. Якось я подивилась збоку і зрозуміла,- не вистачає єдиного образу, естетики й, чесно кажучи, трішки впізнаваності.

Я довго думала, як вирішити це просто й недорого. Найкраща ідея — це жилети з логотипом https://print-logotip.com.ua/ua/p2541908691-pechat-zhiletah-bezrukavki.html Вони легкі, зручні, підходять до будь-якої погоди й не приховують основного одягу. Обрала друк на жилетах і звернулася до компанії "Твій Дизайн", бо мені сподобався їхній підхід і портфоліо.

У результаті я отримала саме те, що хотіла: стильні, якісні жилети з охайним логотипом нашого магазину. Дівчатам дуже сподобалося, вони тепер із задоволенням одягають форму, а клієнти часто відзначають, що виглядає це дуже професійно.

Маленький штрих, а враження змінюється кардинально. Якщо у вас є свій бізнес, який потребує публічного контакту — раджу звернути увагу на брендований одяг. Друк на жилетах — це дійсно вдала інвестиція, особливо коли працюєш з професіоналами з компанії "Твій Дизайн".

3 Views

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• Wendetta
    Wendetta
  • nyla harper
    nyla harper
  • Artem Shapoval
  • Катя Кондратюк
    Катя Кондратюк
  • Lazario Peepin
    Lazario Peepin
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page